Meille töihin?

Kiinnostaako Mediatrade työpaikkana?

Haluaisitko osaksi taitavien ammattilaisten yhteisöä, jossa varmasti opit uutta, mikä sitten onkaan oma erikoistumisalasi?

Voit lähettää meille milloin vain avoimen hakemuksen ja CV:n.

Mediatrade työpaikkana

Olemme aidosti kiinnostuneita audiovisuaalisesta alasta, uusista innovaatioista ja ratkaisuista. Näin ollen pysymme kiinni myös asiakkaittemme muuttuvissa tarpeissa.

Mediatradelaiset ovat reiluja ja hyviä tyyppejä. Alamme on niin erikoistunut, että suuri osa asiakkaistamme on tuttuja jo vuosien ajalta – osa heistä on nykyään kollegojamme. Haluamme olla toimiva osa ketjua loistaviin tuotantoihin ja teemme sen asiakkaita kuunnellen.

Tuomme maahan ammattilaistuotteita ja kuljemme laatu edellä. Näin ollen myymämme tuotteet ja rakentamamme kokonaisuudet ovat kestäviä.
Autamme kuitenkin asiakkaitamme myös ongelmatilanteissa ja laitteet saa kauttamme huoltoon.

Mediatrade on vakavarainen yritys, joten kestävyys näkyy myös työntekijälle pitkinä työsuhteina.

Henkilömäärältä suhteellisen pienenä yrityksenä Mediatrade on ketterä ja pystyy nopeasti mukautumaan erilaisiin tilanteisiin ja keksimään uusia ratkaisuja.

Myös henkilöstön ja yrityksen välisissä tarpeissa pystymme joustamaan hyvin.

Meillä työskennellessä pääsee käsiksi mm. uusimpiin ammattilaiskameroihin, valoihin ja audiotuotteisiin. Usein kaikkiin yhtä aikaa.

Ota yhteyttä

Mikko Saarinen

Managing Director

Kiva, kun olet kiinnostunut yrityksestämme. Saat minuun ja kollegoihini parhaiten yhteyttä vierailemalla liiketiloissamme, mutta myös puhelin ja sähköposti toimivat.

+358201557723