KUPO

KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Set Pancake, Quarter

Tuotekoodi: 119369
152€
(alv 0%)
188.48€
(alv 24%)
Saatavuus
Tuotetta saatavilla varastossa

KAB-41K 4-1 Nesting Apple Box Set Pancake, Quarter

“Niitä on neljää vakiokokoa, jotka ovat murto-osia tavallisesta täydestä omenalaatikosta, joka on kooltaan 20″” x 12″” x 8″”. Kahdesta puolikkaasta tulee kokonainen, neljästä neljänneksestä tulee kokonainen ja kahdeksasta pannukakusta tulee kokonainen. 10 cm 1 Nesting Apple Box -sarjassa on pannukakku-, neljännes ja puolikas omenalaatikko, jotka kaikki säilytetään täydessä omenalaatikossa, irrotettava sivupaneeli, joka liukuu paikalleen ja on kiinnitetty kahdella vahvalla magneetilla, 9-kerroksinen koivuvanerirakenne, vahvuuden ja kestävyyden takaava keskituki, pyöristetyt reunat, jotka ovat helppokäyttöiset käsille, ja luonnollinen viimeistely. Pannukakku-, neljännes ja puolikkaita omenalaatikoita säilytetään täyden omenalaatikon sisällä välttämättömät studiovarusteet korkeuden lisäämiseksi alueelle, tasoitusalusta, kiinnitysalusta, työpöytä, istuin, jne Irrotettava liukuva sivupaneeli, johon pääsee helposti käsiksi, on kiinnitetty kahdella vahvalla magneetilla 9-kerroksinen koivuvaneriviimeistely Pyöristetyt reunat helpottavat käsittelyä Säästää tilaa ja on helppo kuljettaa”

Asiantuntijamme

Mirva Valkeapää

Production Equipment Specialist

Työskentelen Mediatradella tuotantovälineiden ja testailun parissa. Olen tehnyt töitä erilaisissa AV-alan tehtävissä, nykyisin painottuen kameroihin.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, Kuvaus, Valaisu

+358201557727

Jukka Ruuskanen

Production Equipment Specialist

Minulta löytyy vahva osaaminen kuvaus-, valaisu- ja audiopuolelta. Nautin kokonaisuuksien rakentamisesta ja toteuttamisesta. Vapaa-ajallani testailen kalustoa ja teen erilaisia kuvausprojekteja.

Osaamisalueet

Kuvaus, audio, valaisu

+358201557729

Tommi Rosnell

Business Development Manager

Toimin Mediatradella tuotantovaloasiantuntijana. Studioiden valaistuksen ja tuotantojen työjärjestyksen suunnittelu ovat erikoisalaani.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, kuvaus, valaisu

+358201557730