Kategoria

Valaisu

Aihe

Valaisu

Julkaistu

24.05.2022

Kirjoittaja

Kukka Harvilahti

Lukuaika

3 min

Asiasanat

Aputure, Amaran, T4c, T2c, tube, valo, valaisu, F22x, F21x, F21c, F22c.

Amaranilta uudet tubet ja valomatot

Aputure julkisti uusia valoja Amaran-sarjaan

T2c ja T4c tube-valot

RGBWW tube-valot ovat jo jonkin aikaa olleet suosiossa muun muassa niiden helpon kuljetettavuuden, kompaktiuden ja suunnattavuuden ansiosta. Aputure julkisti eilen ensimmäiset kaksi tubeaan, mikä ilahduttaa kaikenlaisia kuvaajia. Tubet on helppo rigata ja Sidus Link -sovelluksella saa ohjattua valoa, värejä ja efektejä (sisäänrakennetut efektit).

Tubet istuvat saumattomasti muuhun Aputure-settiin juuri helpon ohjattavuuden ansiosta. Sidus Link -sovelluksen ohjaukseen saa jopa 100 valoa kerrallaan ja ne saa helposti linkitettyä toisiinsa.
Lisätietoa ja speksejä löytyy alta tuotekuvauksista.

Valomatot: F21c, F22c, F21x ja F22x

Kirjaimellisesti joustavat Amaran valomatot tulevat kahdessa koossa: 2×1 (F21c ja F21x) ja 2×2 (F22c ja F22x). C-valot ovat RGBWW-valoja ja x-valot Bi-coloreja. Valojen gridaus on helppoa avattavalla x-kehikolla ja ne saa kiinni C-standiin suoralla baby pinillä tai mihin tahansa standardikokoiseen valojalustaan valon mukana tulevalla kulma-adapterilla.

Valot ovat koottavuutensa, ultrakeveytensä ja joustavuutensa ansiosta soveltuvia esimerkiksi liikkuviin kuvauksiin. Speksejä lisää alla!

Asiantuntijamme

Jukka Ruuskanen

Production Equipment Specialist

Minulta löytyy vahva osaaminen kuvaus-, valaisu- ja audiopuolelta. Nautin kokonaisuuksien rakentamisesta ja toteuttamisesta. Vapaa-ajallani testailen kalustoa ja teen erilaisia kuvausprojekteja.

Osaamisalueet

Kuvaus, audio, valaisu

+358201557729