Järjestelmien yhdistäminen toimiviksi kokonaisuuksiksi hoituu yhdessä päämiesten ja kumppaneidemme kanssa.

Systeemi-integraatio

Järjestelmien yhdistäminen toimiviksi kokonaisuuksiksi hoituu yhdessä päämiesten ja kumppaneidemme kanssa.

Systeemi-integraatio

Tuotanto- ja jakelujärjestelmissä aika harvoin parhaat kokonaisratkaisut löytyvät yhden valmistajan tuotteista. Toimivan ja taloudellisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi tarvitaan siksi laaja-alaista osaamista ja vaihtoehdot tarjoavaa toimittajaverkostoa. Mutta ennen kaikkea tarvitaan kokemusta ja osaamista.

Suunnittelu lähtee aina liikkeelle asiakkaan tarpeista ja budjetista. Seuraavaksi selvitetään vaihtoehdot ja valitaan ratkaisu. Yksityiskohtainen suunnittelu toteutetaan CAD-ohjelmistoilla, jotka tuottavat myös kaaviot ja kaapelilistat. 

Näin syntyi Iltalehti Studio

Iltalehti halusi panostaa lisää sisältöön ja tuoda nopeat uutistyyppiset livetuotannot osaksi tarjontaansa.

IT:n merkitys systeemi-integraatiossa

IT:n merkitys toimialallamme kasvaa voimakkaasti. Siksi perinteisen asennustyön rinnalla IT-rajapintojen ja ohjausprotokollien osaamisen merkitys korostuu. Toimivat järjestelmät syntyvät nyt vain perinteisen video- ja nousevan IT-osaamisen yhteistyönä.

Kun ohjelmistot päivittyvät jatkuvasti, näitä osaamisalueita tarvitaan myös järjestelmien ylläpidon ja kehittämisen takaamiseksi. Onnistunut Järjestelmätoimitus onkin siksi vain alkusoittoa toimivalle yhteistyölle.

Artikkelit

Asiantuntijat

Ossi Laine

Senior Specialist, Broadcast & Distribution

Etsitkö ratkaisuja tai onko sinulla haasteita lähetys-,studio-, tuotanto-, siirto- ja jakelujärjestelmien alueella? Selvitetään haasteet yli 20 vuoden kokemuksella broadcast-sektorilta.

Osaamisalueet

Lähetys ja siirto, ohjelmatuotanto, striimaus, uutiset

+358201557725

Lauri Virkki

Project Manager

Vastaan Mediatraden projektien vetämisestä. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani. Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

Osaamisalueet

Kuvaus, ohjelmatuotanto

+358201557720

Sampo Kaikkonen

System Specialist

Työnkuvaani Mediatradella kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, tiedostopohjaiset työnkulut, tallennusjärjestelmät, arkistointi

+358201557728