Me autamme ratkaisemaan asiakkaittemme ongelmatilanteita mm. tuotetuen, koulutus- ja konsultointipalveluiden muodossa.

Ylläpito ja huolto

Me autamme ratkaisemaan asiakkaittemme ongelmatilanteita mm. tuotetuen, koulutus- ja konsultointipalveluiden muodossa.

Ylläpito ja huolto

Mediatradella on kattavia tukisopimuksia monen asiakkaamme tuotanto- ja jakelujärjestelmistä. Ne varmistavat parhaiten tehtyjen investointien tuottavuuden.

Ylläpitopalvelua 24/7/365

Ylläpitotiimimme on alan huippua. Kotimaan kriittisimpien tuotantoyksiköiden 24/7/365 ylläpidon kokemusta on yli vuosikymmenen ajalta erinomaisella asiakastyytyväisyydellä. Tiimimme palvelee nykyaikaisin työkaluin ja aina asiakkaan kanssa sovittujen prosessien mukaisesti.

Laitehuolto

Huol­lamme itse suureksi osaksi Litepanelsin valot ja TVLogicin monitorit. Lisäksi tar­joamme huol­toa kai­kille edus­ta­mil­lemme tuot­teille yhteis­työssä val­mis­ta­jien kanssa. Osaava henkilökuntamme auttaa ratkaisemaan kaikkien asiakkaidemme ongelmatilanteita tuotetuen sekä koulutus- ja konsultointipalveluiden muodossa.

Kaikkiin Mediatraden toimittamiin uusiin laitteisiin sisältyy vähintään 12 kk takuu.

Toimitathan huollettavan laitteen meille vasta, kun olemme antaneet tähän luvan. Näin varmistamme huoltoprosessin jouhevan etenemisen ja vältyt ylimääräisiltä lisäkustannuksilta.

Emme nouda huollettavia laitteita Postin tai Matkahuollon pisteistä. Huollon tilaaja vastaa itse huollettavan laitteen toimituksesta Mediatradelle asti. Takuuhuolloissa Mediatrade vastaa huollon jälkeisestä toimituksesta takaisin huollon tilaajalle.

Muualta ostettujen laitteiden huolto

Huollamme pääsääntöisesti vain ne laitteet, jotka on ostettu Mediatradesta.
Mikäli haluat huollattaa muualta ostetun laitteen Mediatradessa, huollosta tulee lisäkustannuksia huoltotyön lisäksi, kuten toimituskustannukset ja käsittelykustannukset. Kustannukset vaihtelevat sen mukaan, teemmekö työn itse vai tapahtuuko huolto valmistajalla.

Asiantuntijamme

Ilari Lehtonen

Repair and maintenance coordinator

Vastaan Mediatradella laitteiden huoltotöiden koordinoinnista sekä avustan markkinoinnin tehtävissä.

Osaamisalueet

Huollot

+358201557714