Mediatrade koostuu audiovisuaalisen alan ammattilaisista, hyvistä suhteista valmistajiin ja kumppaneihin, ilosta jakaa tietotaitoa sekä innostuksesta uusia kehityskulkuja kohtaan.

Meistä

Mediatrade koostuu audiovisuaalisen alan ammattilaisista, hyvistä suhteista valmistajiin ja kumppaneihin, ilosta jakaa tietotaitoa sekä innostuksesta uusia kehityskulkuja kohtaan.

Hei,

Mediatrade on toiminut alan edelläkävijänä ja asiakkaiden apuna jo yli 30 vuotta. Tämän myötä myös yrityksemme tärkein voimavara, henkilöstömme, on ehtinyt olla mukana monelaisessa.

Kuvassa yllä näet yhteensä yli 230 todella monipuolista vuotta kokemusta alalta – näistä reilut 70 vuotta on koettu Mediatradessa.

Olipa haasteesi mikä tahansa, otamme sen ilomielin vastaan ja pyrimme ratkaisemaan sen kestävällä tavalla.

Kiitos, kun saamme olla mukananne.

Mediatrade on

digitaalisen median tuotanto-, jakelu- ja hallintajärjestelmien ratkaisutoimittaja.

Asiakkaitamme ovat TV-yhtiöt, tuotantotalot, puhelinyhtiöt, kaapelitv-, IPTV- ja teleoperaattorit sekä julkisen sektorin toimijat, kuten sairaalat, oppilaitokset ja puolustusvoimat.

Edustamme

maailman johtavia laitevalmistajia ja ohjelmistokehittäjiä. Asiantuntijoillamme on pitkän kansainvälisen toiminnan myötä kehittynyt kontaktiverkosto.

Koostamme oman näkemyksemme parhaista ratkaisuista asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Olemme tuoneet lukuisia innovaatioita ensimmäisenä Suomeen: virtuaalistudiot, NL-editointi, DVD-koostaminen, LED-valaisu, tiedostopohjaisuus, verkotetut arkistot, IPTV-jakelu, tilausvideojärjestelmät jne. Vaikka edelläkävijän rooli ei aina ole helppo, se on palkitsevaa. Siksi tarjoamme uusimmat ratkaisut jatkossakin. Niiden avulla tuemme myös sinun liiketoimintamalliesi kehittymistä.

TV-ala on jatkuvan muutoksen kourissa. Teräväpiirto, massamuistit ja suuret kaistanopeudet ovat esimerkkejä teknologian harppauksista. Merkittävämpää on niiden sallimat muutokset sekä tuotantoprosesseissa, joissa tiedostopohjaisuus tuo omat haasteensa, että loppukuluttajien käyttäytymisessä, jossa nettivideot ja maksukanavat pirstovat entisestään asiakaspohjaa.

Mediatradessa ymmärrämme, että näillä on perinpohjainen vaikutus liiketoimintamalleihin.

Taidonnäytteinä mainittakoon mm. YLE:n alueuutisstudiot, TV-kanavien aineistoarkistot, Eestin television matrisointi- ja lähetyskeskusprojekti sekä Leviran monikanavainen ulosajokeskus, joka mm. lähettää HD-kanavia Pohjoismaihin. Mediatrade on kunnostautunut myös lähetys- ja siirtojärjestelmissä: olemme viime vuosina rakentaneet enemmän uusia kaapeli- ja IPTV-lähetyskeskuksia kuin kukaan muu Suomessa.

Mediatradelaiset ovat monipuolisia alan ammattilaisia kuvaajista animaattoreihin, valohifistelijöistä insinööreihin, kauppatieteen maistereista radioalan kehittäjiin. Monipuolinen osaaminen ja kokemus tarkoittaa, että meiltä löytyy oikea asiantuntemus pienemmistä laitehankinnoista aina vaativiin integraatioihin asti.

Voit tutustua asiantuntijoihimme alla!

Asiantuntijamme

Mikko Saarinen

Managing Director

Kiva, kun olet kiinnostunut yrityksestämme. Saat minuun ja kollegoihini parhaiten yhteyttä vierailemalla liiketiloissamme, mutta myös puhelin ja sähköposti toimivat.

+358201557723

Mirva Valkeapää

Production Equipment Specialist

Työskentelen Mediatradella tuotantovälineiden ja testailun parissa. Olen tehnyt töitä erilaisissa AV-alan tehtävissä, nykyisin painottuen kameroihin.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, Kuvaus, Valaisu

+358201557727

Marjo Luhtaniemi

Back Office Specialist

Hoidan toimistomme juoksevat asiat sekä päivittäiset Back office-tehtävät. Vastuulleni kuuluu myös logistinen kokonaisuus, eli tavaran vastaanotto, varastointi ja jakelu asiakkaille.

Osaamisalueet

Back Office, Logistiikka

+358201557734

Jukka Ruuskanen

Production Equipment Specialist

Minulta löytyy vahva osaaminen kuvaus-, valaisu- ja audiopuolelta. Nautin kokonaisuuksien rakentamisesta ja toteuttamisesta. Vapaa-ajallani testailen kalustoa ja teen erilaisia kuvausprojekteja.

Osaamisalueet

Kuvaus, audio, valaisu

+358201557729

Kukka Harvilahti

Communications and Marketing

Vastaan Mediatradella viestinnästä, verkkosivuista, markkinoinnista ja tapahtumista.

Osaamisalueet

Audio, Jälkituotanto, Tapahtumat, Uutiset

+358201557724

Mikko Leino

System Specialist

Vastaan perinteisistä videotuotantolaitteista ja -välineistä. Vastuullani on myös striimaus- ja web-tuotantoratkaisut.

Osaamisalueet

Kuvaus, audio, ohjelmatuontanto, striimaus

+358201557732

Esa Lötjönen

Senior Specialist, Audio

Hallitsen radion sisällöntuotannon prosessit ja teknisen toimintaympäristön. Osaan myös äänituotannon kokonaisratkaisut Podcast-studioista valtakunnallisten radiokanavien toteutukseen.

Osaamisalueet

Audio, lähetys ja siirto, ohjelmatuotanto

+358201557722

Janne Trogen

Product Manager

Minulla on kolmenkymmenen vuoden suunnittelu- ja toteutuskokemus broadcast- ja ohjelmansiirtoasennuksista. Mediatradella vastuullani on audio- ja komentolaitteet, sekä projektit ja asennukset.

Osaamisalueet

Audio, Lähetys ja siirto, Tapahtumat

+358201557721

Lauri Virkki

Project Manager

Vastaan Mediatraden projektien vetämisestä. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani. Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

Osaamisalueet

Kuvaus, ohjelmatuotanto, IP tekniikat

+358201557720

Tommi Rosnell

Business Development Manager

Toimin Mediatradella tuotantovaloasiantuntijana. Studioiden valaistuksen ja tuotantojen työjärjestyksen suunnittelu ovat erikoisalaani.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, kuvaus, valaisu

+358201557730

Ossi Laine

Senior Specialist, Broadcast & Distribution

Etsitkö ratkaisuja tai onko sinulla haasteita lähetys-,studio-, tuotanto-, siirto- ja jakelujärjestelmien alueella? Selvitetään haasteet yli 20 vuoden kokemuksella broadcast-sektorilta.

Osaamisalueet

Lähetys ja siirto, ohjelmatuotanto, striimaus, uutiset

+358201557725

Jonne Laakso

System Specialist

Minulta löytyy kokemusta broadcast-puolelta sekä sen uusista IP-ratkaisuista, mutta erityisesti lähellä sydäntäni on jälkituotanto työnkulkuineen.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, broadcasting, IP-tekniikat

+358 50 371 2992

Sampo Kaikkonen

System Specialist

Työnkuvaani Mediatradella kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, tiedostopohjaiset työnkulut, tallennusjärjestelmät, arkistointi

+358201557728

Ilari Lehtonen

Repair and maintenance coordinator

Vastaan Mediatradella laitteiden huoltotöiden koordinoinnista sekä avustan markkinoinnin tehtävissä.

Osaamisalueet

Huollot

+358201557714