Toimitusehdot

YLEISTÄ

Verkkokaupan tuotteita myy Mediatrade Oy (Y-tunnus 0659327-3). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

TILAAMINEN

Verkkokaupan kautta tehtävät tilaukset tehdään internetin välityksellä osoitteesta www.mediatrade.fi, ostoskorin kautta. Kaikki tilauspyynnöt vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilaus muodostuu molempia osapuolia sitovaksi, kun olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Käytämme sähköpostiosoitetta pääasiallisena yhteydenpitovälineenä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus toimii vahvistuksena tilauksen hyväksymisestä. Tallenna tilausvahvistus, jotta voit tarkistaa jälkikäteen tilauksesi sisällön. Tarvitset tilausvahvistusta myös ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme tilauksen yhteydessä.

MAKSUTAVAT

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Paikallisosuuspankit (POP), Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki sekä Visa ja Mastercard-luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

MAKSUT VISA, VISA ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Mediatrade Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Paytrail Oyj y-tunnus: 2122839-7. Muissa kuin maksuun liittyvissä reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Mediatradeen.

MAKSUPALVELUTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUSAIKA

Käsittelemme tilaukset arkipäivisin kello 09:00 – 17:00 kun maksu on suoritettu. Myymämme tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja erikoistuotteita, joiden toimitusaika vaihtelee tuotteittain. Toimitusajat on ilmoitettu tuotekohtaisesti ja lisäksi mahdollisesti tilausvahvistuksen yhteydessä.

TUOTETUKI / TILAUSONGELMAT

Mikäli sinulla on ongelmia tilauksen tekemisen kanssa tai tarvitset tuotetietoa tai muuta tukea, ole yhteydessä meihin toimistoaikaan +358201557712 tai sähköpostitse sales@mediatrade.fi. Kotisivuiltamme löydät haluamaasi tuotteeseen liittyvien henkilöiden yhteystiedot.

Verkkokauppaan liittyvissä tilausten toimitusaikakyselyissä ja muissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä sähköpostilla: warehouse@mediatrade.fi tai puhelimitse +358201557731.

TUOTETIEDOT

Tuotteiden ominaisuudet, järjestelmävaatimukset, saatavuus ja mahdolliset erityisehdot kuvaillaan joko tuotteen kuvauksen yhteydessä tai tilausvahvistuksessa. Tuotteille myönnetään niiden valmistajan mukainen takuu. Mediatrade ei tarjoa tuotevalmistajien ehdoissa mainitun takuun lisäksi lisätakuita tai vakuutuksia.

VASTUUNRAJOITUS

Mediatrade ei ole vastuussa mistään tuotteisiin tai tilaukseen liittyvistä välillisistä vahingoista, kuten tuoton tai voiton menetyksistä, laitteen tai sovelluksen vioista tai häiriöistä, tai muista kaupallisista tai taloudellisista tappioista, jotka aiheutuvat tuotteen myöhästymisestä, käytöstä tai käytön estymisestä. Mediatrade ei ole vastuussa tuotteissa ilmenevistä vioista, jos asiakas on itse muokannut tuotetta. Mediatraden enimmäisvastuu kaikista vahingoista rajoittuu tuotteen ostohintaan. Nämä ehdot eivät rajoita kuluttaja-asiakkaalle pakottavan lainsäädännön perusteella kuuluvia oikeuksia.

YLIVOIMAINEN ESTE

Varaamme oikeuden toimituksen viivästymiseen, mikäli meihin, tuotteen valmistajaan tai muuhun osaan toimitusketjua kohdistuu ylivoimainen suorituseste. Ylivoimainen suorituseste sisältää muun muassa lakot, boikotit, vienti ja tuontirajoitteet, sodat, epidemiat, tulipalot, tulvat ja muut vastaavankaltaiset kyseisen osapuolen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevat tapahtumat.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Tilauksen yhteydessä voit valita toimitustavan. Valittavissa olevat toimitustavat hintoineen ovat verkkokaupassa. Yli 500€ verkkokauppatilaukset toimitamme kuluitta lähimpään Postin toimipisteeseen.

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ

Noudat tilauksesi myymälästämme aukioloaikoina. Ilmoitamme sähköpostiviestillä tai joissakin tapauksissa soittamalla, kun tilauksesi on noudettavissa.

POSTIPAKETTI

Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen/pakettiautomaattiin 2-3 arkipäivässä. Saat toimituksesta Postin ilmoituksen tekstiviestillä ja/tai sähköpostiisi, mikäli olet ilmoittanut nämä yhteystiedot tilausta tehdessäsi.

POSTI EXPRESS-PAKETTI

Tilaus toimitetaan tilaukselle kirjaamaasi toimitusosoitteeseen, perille saakka, pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Verkkokaupan kuluttajaasiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee verkkokaupan kautta ostettuja ja myyntikuntoisia, alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita. Asiakas vastaa itse palautuksesta/vaihdosta aiheutuvista kuluista. Palautuksen/vaihdon voi tehdä suoraan myymälään tai toimitettuna perille osoitteeseemme. Emme nouda lähetyksiä Postin toimituspisteistä.

Ilmoita meille sähköpostilla, kun olet tekemässä vaihdon tai palautuksen,  osoitteeseen warehouse@mediatrade.fi. Pakkaa palautuksesi hyvin ja liitä mukaan selvitys siitä koskeeko lähetys vaihtoa vai palautusta, sekä seuraavat tiedot:

  • tilausnumero
  • nimi
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • pankkitilinnumero IBAN-muodossa

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Asiakas vastaa palautuksesta/vaihdosta aiheutuvista postituskuluista. Kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta ei ole yrityksen ostamiin tuotteisiin tai ammattikäyttöön ostetuille tuotteille.

Tilaus ei kuitenkaan sido Mediatradea mikäli tilausvahvistuksessamme tai hinnassa on ilmeinen virhe (esim. desimaalivirhe tietoja syötettäessä) joka asiakkaan olisi tullut ymmärtää. Tilaus ei myöskään sido Mediatradea, mikäli toimittamasi maksu- tai osoitetiedot osoittautuvat virheelliseksi, et ole oikeutettu käyttämään maksuvälinettäsi tai maksusuoritus ei kirjaudu tilillemme viiden (5) arkipäivän kuluessa.

MUUTA

Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.  Mediatrade Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti. Mediatrade Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle muutoin kuin mitä on tarpeen tilauksen täyttämiseksi. Näitä verkkokauppaehtoja sovelletaan soveltuvin osin myös muita myyntikanavia pitkin, kuin verkkokaupan kautta, tehtäviin tilauksiin.