Saapuminen Mediatradelle

Sijainti  

Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Perille on helppo löytää niin jalan, autolla kuin julkisillakin. 

Aukioloajat

Showroom ja myymälä avoinna arkisin klo 10–15 
Tavaran vastaanotto arkisin klo 10–16 

Muina aikoina palvelemme sovitusti, asiantuntijamme auttavat mielellään! 

Mediatrade Oy 
Elimäenkatu 9 A, 6. kerros 
00510 Helsinki

Saapumisohjeita 

Logistiikka: +358201557713
Back office +358201557734

Meille on todella kätevää saapua niin keskustan suunnalta, kuin isoimpien valtaväylienkin kautta, sillä Vallila sijaitsee useamman vilkkaan tien risteyskohdassa.

Portti, josta ajetaan sisäpihalle, sijaitsee heti Kravattitehtaan p-hallin ja pyöräparkin oikealla puolella, Ravintolan ja A-rapun välissä. Porttikäytävä on Sturenkadulta päin tullessa oikealla ja Mäkelänkadun suunnasta tullessa vasemmalla. Sisäpihan kulku on auki arkisin klo 8–18. Tulemme tarvittaessa ja paikalla ollessamme avaamaan portin, mikäli se on kiinni.

Purku ja lastaus tapahtuu Kravattitehtaan sisäpihan puolella olevan tavarahissin kautta. Lastauslaiturit sijaitsevat A-rakennuksen takana. Ensisijaisesti käytämme laituria, jossa on sininen saksinostin. Löydät saapuessasi logistiikan yhteystiedot hissin infotaulusta. Huomaa, ettei käytössämme ole trukkia.

Asiakaspalvelu ja myynti +358201557712

sales@mediatrade.fi

Kravattitehtaan sisäpihalle on merkitty neljä vieraspaikkaa autoille.

Porttikäytävä, josta kuljetaan sisäpihalle, on avoinna arkisin, klo 8–18.

Kadun varressa (06-21) ja viereisessä Aimo Parkissa pysäköinti on maksullista.

Mikäli saavut julkisilla, esimerkiksi raitiovaunu 9, bussit 59, 500, 510, sekä 70 kulkevat läheltä Elimäenkatua.  Kävellen Pasilan asemalta tai Sörnäisten metroasemalta toimistollemme aikaa menee noin 15 minuuttia.  

Pyöräparkki sijaitsee Kravattitehtaan sisäpihalla, sinne kuljetaan porttikongista 9 A-rapun oikealta puolelta.