Blackmagic Design URSA CINE 12K

URSA CINE 12K on saatavilla Suomessa vain Mediatraden kautta

URSA CINE

Blackmagic URSA Cine on digitaalinen elokuvakamera, jossa on uusi edistynyt digitaaliteknologia yhdistettynä jälkituotannon työnkulkujen optimaaliseen integrointiin. URSA Cine on ensimmäinen digitaalinen elokuvakamera, jossa on sisäänrakennettu, nopea ja tehokas tallennustila sekä nopea verkkoyhteys median synkronointia varten.

Kenno

Blackmagic URSA Cinessä on uusi RGBW 36 x 24 mm -kuvakenno.

Kamera on suunniteltu tuottamaan laadukasta kuvaa kaikilla resoluutioilla 4K:sta massiiviseen 12K:n tarkkuuteen. Suurempi kenno perustuu URSA Mini Pro 12K:n teknologiaan, ja suuremmat kuvapaikat mahdollistavat16 asteen dynaamisen alueen.

Ainutlaatuinen RGBW-arkkitehtuuri tarjoaa yhtä paljon punaisia, vihreitä ja sinisiä pikseleitä. Tämä tarkoittaa, että kamera on optimoitu tuottamaan täyteläisiä värejä kaikilla resoluutioilla ja tarjoamaan hienon kuvanlaadun sekä joustavuuden. Kameralla on mahdollista tallentaa enemmän yksityiskohtia laajemmalla dynaamisella alueella kuin aiemmin ja kaikilla resoluutioilla ilman rajausta.

Runko

Kamerassa on vankka magnesiumseoksesta valmistettu runko ja kevyt hiilikuitupolykarbonaattikomposiittikuori. Pehmeät taustavalaistut painikkeet tekevät säätimistä helposti nähtävissä kaikissa olosuhteissa.

Siinä on 5 tuuman taitettava kosketusnäyttö kuvien ja asetusten tarkastelua varten, sekä kameran toisella puolella oleva asema, jossa on 5 tuuman LCD-näyttö ja kaikki kameran säätimet.

Lemo- ja Fischer-liitännät mahdollistavat kameran etäohjauksen samalla kun ne tarjoavat virtaa objektiivimoottorille ja muille lisävarusteille. Kamerassa on myös 12G-SDI-ulostulo, 10G-Ethernet, USB-C, XLR audio ja paljon muuta.

Objektiivimountit

Kamerassa voi vaihtaa PL-, LPL-, EF- ja Hasselblad-objektiivikiinnikkeiden välillä. S WiFi SRT-suoratoistolla voidaan tehdä etänä materiaalin katselua. Lisäksi alan standardinmukaiset Lemo- ja Fischer-liitännät tekevät kamerasta täydellisen huippuluokan elokuvatuotantoon.

Kamera

Kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä:
sales@mediatrade.fi