Kategoria

Audio

Julkaistu

25.05.2022

Kirjoittaja

Mediatrade

Lukuaika

3 min

Asiasanat

Clear-com, komentolaitteistot.

CLEAR-COM valmistaa komentolaitteistoja

Tapahtumatekniikan käyttöön tarkoitetun ensimmäisen Clear-Com Partyline -komentolaitteen rakensi Charlie Button jo vuonna 1968. Samalla hän tuli perustaneeksi kokonaan uuden tekniikan alan ja sitä myyvän yhtiön.

Clear-Com onkin muuttunut synonyymiksi komentolaitteistolle, ja tuotteet ovat levinneet ympäri maapallon toimijoille, jotka tarvitsevat luotettavaa kommunikaatiota kaikissa olosuhteissa.

Clear-Comin järjestelmien perustavana ideana on tehdä kommunikoinnista yksinkertaista ja äärimmäisen luotettavaa, jotta tärkeissä ja joskus kriittisissäkin tilanteissa laitteet varmasti toimivat ja virheiden määrä on minimoitu. Tässä auttaa pitkä kokemus ja asiakkaiden tarpeiden syvä tuntemus.

Clear-comia löytyy avaruustekniikasta laivoihin

Tänään Clear-Com on yhä johtava valmistaja tapahtumatekniikan komentolaitteissa, mutta järjestelmiä on käytössä monessa muussakin paikassa aina avaruustekniikasta laivoihin. Niitä löytyy aivan kaikkialta missä ihmisten pitää työssään pystyä luotettavasti kommunikoimaan työryhmän tai yksittäisten tekijöiden välillä.

Clear-Comin tuotevalikoimaan kuuluu nykyään perinteisten langallisten analogisten ja digitaalisten Party-Line ja matriisikomentojen lisäksi myös langattomat järjestelmät sekä tietoverkkoja käyttävät IP-komentolaitteet. Uusimpana aluevaltauksena on langattomat virtuaalikomentojärjestelmät.

Clear-Com-järjestelmiin pääsee tutustumaan heidän verkkosivuillaan: www.clearcom.com.