Kategoria

Valaisu

Julkaistu

24.05.2022

Kirjoittaja

Kukka Harvilahti, Tommi Rosnell

Lukuaika

2 min

Asiasanat

Creamsource, Vortex4, valaisu.

Creamsource Vortex4

Creamsourcen Vortex4 on 1×1 mittasuhteen RGBW led-paneeli integroidulla virtalähteellä ja langattoman ohjauksen lähetin/vastaanottimella. Vortex4:n värilämpötila-alue on 2200K-15000K ja siinä on neljä itsenäisesti ohjattavaa vyöhykettä. Vortex4:n 20° intensiteetiltään 575 W HMI fresnelliä vastaavan valonsäteen voi hajottaa pehmeäksi valoksi mukana tulevalla diffuusio-pleksillä tai lukuisilla lisävarusteena saatavilla valonmuokkaimilla.

Uusin CreamOS-käyttöjärjestelmä tarjoaa suuren määrän efektejä, värigeelejä ja uraa uurtavan FrameSync-teknologian. Kuten sisarensa Vortex8, on Vortex4:nkin IP-luokitus 65, mikä tarkoittaa sitä, että valoa voi käyttää sateessa ja pölyisissä olosuhteissa.

Vortex4:stä löytyy LumenRadio TimoTwo, Ethernet sACN, Bluetooth, Wifi, 5pin DMX, USB A ja Creamsource-lisävarusteportti, jotka mahdollistavat lukuisia ohjausmahdollisuuksia ja tulevaisuuden protokollatuen. Vortex4:ään on sisällytetty uusia rigausmahdollisuuksia nopeaan rigaukseen. Paristokäyttöä tuetaan myös erillisellä 48 V DC -sisääntulolla.

LUE LISÄÄ CREAMSOURCEN SIVUILTA

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.