Kategoria

Audio

Julkaistu

24.05.2022

Kirjoittaja

Janne Trogen

Lukuaika

3 min

Asiasanat

Paul Jackson, Jr, Lectrosonics, LT, lähetin, Grammy, ehdokkuus, ääni, audio, Janne Trogen.

Grammy-ehdokas Paul Jackson, Jr. käyttää Lectrosonicsia

Grammy-ehdokas ja yksi musiikkimaailman äänitetyimmistä kitaristeista, Paul Jackson, Jr., esittelee miksi hän käyttää Lectrosonicsin langattomia lähettimiä ja vastaanottimia.

Paul on levyttänyt mm. Michael Jacksonin, Aretha Franklinin, Donna Summersin, Minnie Rippertonin, Kenny Rogersin, Chicagon, Daft Punkin, Anita Bakerin, Ella Fitzgeraldin, Natalie Colen, Temptationsin, Elton Johnin, Madonnan, Barbra Streisandin, Celine Dionin, Lisa Stansfieldin, B.B. Kingin ja monien muiden artistien kanssa.
Hän oli myös jäsenenä Jay Lenon The Tonight Show Bandissä.

Videolla (alla) Paul esittelee, kuinka Lectrosonics LR-LT digitaalinen hybridisetti toimii eri kitaroiden kanssa studioäänityksissä.

Kuvat: Upfront, YouTube-kanava

LT-lähetin tarjoaa ammattilaiselle täyden kattauksen ominaisuuksia kompaktissa ja kestävässä paketissa. Lähetin on yhteensopiva kaikkien Digital Hybrid Wireless® -vastaanottimien ja joidenkin toisten merkkien kanssa. Se tarjoaa laajan käyttöalueen videotuotannoista teatteriin, lavalle ja kirkkoihin.

Lähetin kattaa kolme taajuusaluetta ja menusta on valittavana mikrofoni- tai instrumenttisisääntulot. Yhteensopivuus-moodeja löytyy analogisten vastaanottimien kanssa ja paljon muuta.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Lisätietoja: janne.trogen@mediatrade.fi
Lectrosonicsin verkkosivut: www.lectrosonics.com
Lisää tietoa Paul Jackson Jr:sta osoitteessa www.pauljacksonjr.com

Asiantuntijamme

Janne Trogen

Product Manager

Minulla on kolmenkymmenen vuoden suunnittelu- ja toteutuskokemus broadcast- ja ohjelmansiirtoasennuksista. Mediatradella vastuullani on audio- ja komentolaitteet, sekä projektit ja asennukset.

Osaamisalueet

Audio, Lähetys ja siirto, Tapahtumat

+358201557721