Kategoria

Jälkituotanto

Aihe

Jälkituotanto, Uutinen

Julkaistu

23.11.2023

Kirjoittaja

Sampo Kaikkonen

Lukuaika

4 min

Asiasanat

Symply, levypakka, tarjous, jälkituotanto.

SymplySPARK RAID-levypakat jälkituotantoon

SymplySPARK on kätevä levypakka jälkituotantoon, settiin, materiaalin siirtelyyn tai mihin tahansa missä täytyy käsitellä videota, audiota, grafiikkaa tai muuta dataa.

SymplySPARK:in suunnittelussa lähtökohtana ovat olleet juuri media-alan ammattilaisten tarpeet ja jokainen yksityiskohta on mietitty huolella. Symply on brändi, jossa taustalla on valtava määrä asiantuntemusta lähtien varhaisistakin SAN/NAS/DAS järjestelmistä.

SymplySPARK-levypakkojen etuja

  • helposti siirreltävissä
  • erinomainen suorituskyky
  • suuri kaistanleveys
  • kestävä metallinen rakenne
  • hiljainen
  • tuulettimet ja virtalähteen voi helposti vaihtaa levyjen lisäksi
  • lisäksi 5 vuoden takuu

Mukana kuljetettavaa suorituskykyä

Suorituskyky on perusmallissakin erinomainen ja saatavilla on myös XT-malleja, joissa on ns. Multi Actuator kiintolevyt. Kahden “luku-kirjoituspäämekanismin” myötä kyseiset Seagaten MACH.2 levyt tarjoavat huikeasti suurempaa kaistanleveyttä etenkin lukuoperaatioissa ja IOPS-lukema jopa tuplaantuu.

Verrattuna muihin vastaaviin levypakkoihin SymplySPARK on kevyt ja tarvittaessa kulkee helposti mukana kantokahvan ja (optionaalisen) renkailla varustetun “hard casen” avulla. Kestävyyttä ja parempaa jäähdytystä saadaan metallisesta rakenteesta.

SymplySPARK on myös varsin hiljainen eli sitä voi pitää hyvin työpöydällä vaikkapa editissä kytkettynä suoraan työasemaan Thunderbolt 3 -kaapelilla. Levyjen lisäksi myös tuulettimet ja virtalähde ovat helposti vaihdettavia.

SymplySPARK-malleja tarjouksessa

30.11. asti tietyt SymplySPARK-mallit ovat jopa -20% tarjouksessa. Löydät kaikki tarjoustuotteet oheisesta linkistä.

Myös muut Symply-tuotteet tallennukseen ja arkistointiin ovat saatavilla Mediatradesta. Mediatrade on toimittanut kyseisiä tuotteita aiemmin yksitellen, ja ne ovat nyt ostettavissa myös verkkokaupan kautta.

Kysy lisää

Sampo Kaikkonen

System Specialist

Työnkuvaani Mediatradella kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, tiedostopohjaiset työnkulut, tallennusjärjestelmät, arkistointi

+358201557728