Lectrosonics on legendaarinen langattomien mikrofonien ja IFB-/korvamonitorien valmistaja joka tekee tinkimättömästi kaiken omassa tehtaassaan New Mexicossa.

Lectrosonics

Lectrosonics on legendaarinen langattomien mikrofonien ja IFB-/korvamonitorien valmistaja joka tekee tinkimättömästi kaiken omassa tehtaassaan New Mexicossa.

Laadukkaat mikit ja korvamonitorit

Lectrosonics on legendaarinen langattomien mikrofonien ja IFB-/korvamonitorien valmistaja joka tekee tinkimättömästi kaiken omassa tehtaassaan New Mexicossa. Kaikki tehdään itse, koska se on heidän mukaansa ainoa tapa varmistua tuotteen laadusta.

Lectron tuotteet ovatkin saaneet maineen pomminkestävinä työkaluina. Koska niissä on myös todella laadukas ääni, ei ole ihme, että suurin osa elokuvatuotannoista sekä USA:ssa että meillä Suomessa äänitetään Lectrosonicsin langattomilla.

Laadukasta ääntä

Äänenlaatu on sitä luokkaa, että Lectrosonics on kelvannut jopa kriittisille akustikoille työkaluksi mittausmikrofonin kanssa. Kokometallinen mekaniikka taas kestää vaikka mitä, nämä eivät siis ole muovia tai ohutta peltiä vaan jyrsimällä alumiinista tehtyjä billet-koteloita.

Lectrosonicsin valikoimaa

Nyt Lectrosonicsin valikoimissa on sarja erilaisia tasku- tai vyölähettimiä, mukaan lukien täysin vedenkestävän erikoismallin. Kaikki nämä ovat tietysti digitaalisia. Lisäksi heiltä löytyy solistilähetin, johon saa kiinni myös muiden valmistajien mikrofonikapselin, ja XLR-liittimellä varustettu Plug-On lähetin.

Vastaanottimia löytyy 1-, 2- ja 4-kanavaisia. Analogi-, AES- ja Dante-liitännätkin löytyvät isoimmista.
Korvamonitoriosastolta löytyy sekä monofonista IFB-järjestelmää juontajille, että Stereofonista IEM-järjestelmää muusikoille. Kaikki tietysti kunnon alumiinikoteloissa.

Lectrosonics on valintasi jos haet työkaluja, jotka eivät petä huonoissakaan olosuhteissa.

Lisää Lectrosonicsista voit lukea osoitteesta www.lectrosonics.com.

Asiantuntijamme

Esa Lötjönen

Senior Specialist, Audio

Hallitsen radion sisällöntuotannon prosessit ja teknisen toimintaympäristön. Osaan myös äänituotannon kokonaisratkaisut Podcast-studioista valtakunnallisten radiokanavien toteutukseen.

Osaamisalueet

Audio, lähetys ja siirto, ohjelmatuotanto

+358201557722

Janne Trogen

Product Manager

Minulla on kolmenkymmenen vuoden suunnittelu- ja toteutuskokemus broadcast- ja ohjelmansiirtoasennuksista. Mediatradella vastuullani on audio- ja komentolaitteet, sekä projektit ja asennukset.

Osaamisalueet

Audio, Lähetys ja siirto, Tapahtumat

+358201557721