Solo PRO Connect

Solo Connect -paketti

Solo Connect -paketti tarjoaa kaiken, mitä tarvitset live-tuotantoon Solo Pro:lla, mukaan lukien modeemit, rajattomat dataliittymät ja LRT cloud -tilauksen.

Kaksi pakettivaihtoehtoa

Solo PRO Connectia saa kahtena pakettina:

  • Duo kahdella liitännällä/modeemilla
  • Quatro neljällä liitännällä/modeemilla. Sisältää myös Solo Belt Packin ja Y-kaapelit.

Älykkäillä SIM-korteilla varustetut LiveU Net -modeemit tukevat ​​useita matkapuhelinoperaattoreita ja mahdollistavat vaivattoman käytön valitulla alueella.

Verkkovierailut

Solo PRO Connect yksinkertaistaa verkkovierailuprosessia tarjoamalla aluekohtaisia ​​datasuunnitelmia, joiden tarkoitus on luoda joustavuutta ja mukavuutta.

Koska pystyt valitsemaan datasuunnitelmasi alueen, voit käyttää Solo-laitettasi saumattomasti useammasta paikasta, jolloin SIM-korttien tai datapakettien vaihtaminen ei ole tarpeen.

Rajoittamaton data + LRT

Kun sinulla on Solo Connect -paketti, voit kirjautua Solo-portaaliin, josta valitset alueesi ja aktivoit rajoittamattomat datasopimukset mukana tulevalla LiveU Reliable Transport (LRT) -pilvitilauksella.

Saatavilla on vuosi- ja kuukausitilausvaihtoehdot. LRT varmistaa, että saat aina suurimman verkon kaistanleveyden ja luotettavuuden – yhdistämällä useita verkkoja yhdeksi kestäväksi yhteydeksi.

Kysy lisää

Mikko Leino

System Specialist

Vastaan perinteisistä videotuotantolaitteista ja -välineistä. Vastuullani on myös striimaus- ja web-tuotantoratkaisut.

Osaamisalueet

Kuvaus, audio, ohjelmatuontanto, striimaus

+358201557732

Mikko Saarinen

Managing Director

Kiva, kun olet kiinnostunut yrityksestämme. Saat minuun ja kollegoihini parhaiten yhteyttä vierailemalla liiketiloissamme, mutta myös puhelin ja sähköposti toimivat.

+358201557723