Newtekin videotuotannon ratkaisut kattavat koko työnkulun verkkokoulutuksiin ja -lähetyksiin, tapahtumiin, urheilutuotantoihin ja esimerkiksi useamman huoneen luentostriimeihin.

NewTek

Newtekin videotuotannon ratkaisut kattavat koko työnkulun verkkokoulutuksiin ja -lähetyksiin, tapahtumiin, urheilutuotantoihin ja esimerkiksi useamman huoneen luentostriimeihin.

Koulutetut asiantuntijamme

NewTek myöntää todistuksia suoritettujen kokeiden ja tietämyksen perusteella. Voit olla meihin yhteydessä, kun sinulla on kysyttävää tuotekokonaisuuksista tai työnkuluista.

TriCaster

TriCasterien avulla verkkokoulutukset, -lähetykset, urheilutapahtumien striimaus ja esitelmät hoituvat korkealla laadulla ja tehokkaasti. Jokaiseen tuotantoon löytyy sopiva TriCaster.

TriCaster Mini 4K

Kevyen ja pienikokoisen TriCaster Mini 4K:n saa käyttövalmiiksi muutamassa minuutissa. Laitteessa on 4 NDI- ja 8 videoliitäntää.

Uuden LiveLinkin avulla tuotantoon voi tuoda suoraan minkä tahansa verkkosivuston ilman kolmannen osapuolen sovelluksia.

TriCasterissa on monipuoliset miksaus- ja kompositointimahdollisuudet.

TriCaster Mini X

Pienessä ja kätevässä TriCaster Mini X:ssä on 4 HDMI-sisääntuloa, 4 multiviewer-ulostuloa, 2 1G:n verkkoliitäntää. Se tukee nykyisiä resoluutioita aina 4Kp30 asti.

TriCaster Mini X:llä voi mm. striimata, tallentaa, miksata, toistaa videota, lisätä grafiikoita.

NewTek-valikoimaa

Koulutus

NewTek tarjoaa monipuolisia ratkaisuja oppilaitosten striimaustarpeisiin koko tuotantoprosessin osalta ja hybridioppimisen tueksi.

CaptureCast

CaptureCast on monikanavainen striimausratkaisu, joka striimaa ja tallentaa kuvaa useasta tilasta samanaikaisesti. Se tukee multimedia-tallennusta sekä automatisoi, aikatauluttaa ja hoitaa prosessin käyttäjänsä puolesta sisäänrakennetun kalenterin avulla.

Asiantuntijamme

Lauri Virkki

Project Manager

Vastaan Mediatraden projektien vetämisestä. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani. Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

Osaamisalueet

Kuvaus, ohjelmatuotanto, IP tekniikat

+358201557720