Alan merkittävin ja kattavin valikoima livetuotantoihin uutisista stadionluokan konsertteihin asti käsittäen muunmuassa kamerat, videomikserit ja grafiikkaratkaisut

Ross Video

Alan merkittävin ja kattavin valikoima livetuotantoihin uutisista stadionluokan konsertteihin asti käsittäen muunmuassa kamerat, videomikserit ja grafiikkaratkaisut

Ross Videon tuotevalikoima

Ross Videon tuotevalikoima kattaa tuotantovälinetarpeet keveistä liikkuvista tuotantoyksiköistä suuriin studiojärjestelmiin asti. Ross on kaikille valmistajille avoimen OpenGear-alustan ja DashBoard-hallintajärjestelmän kehittäjä.

Studiotekniikan lisäksi Ross Video on viime vuosina tuonut paljon ratkaisuja tapahtumatekniikan ympärille. Isojen LED-pintojen kanssa työskentely sekä videon ja grafiikan ohjaaminen saman aikaisesti useille näytöille on arkipäivää Ross Videolle.

Yksityisomisteinen Ross Video on kasvanut ennätykselliset 30 vuotta peräjälkeen. Silti yritys ei ole jäänyt laakereilleen lepäämään, vaan sijoittaa vuotuisista tuotoistaan suuren osan tuotekehitykseen sekä uusien innovaatioiden löytämiseen.

Rossin mikserit

Videomikserit ovat Rossin ydinosaamista jo vuodesta 1974 lähtien. Mikserivalikoima käsittää HD- ja 4K -kuvamikserit pienistä Carbonite Solo -miksereistä moniefektiasteisiin Carbonite- ja Acuity -tuotantomiksereihin.

Xpression

Uutisgrafiikat perinteisistä “lower thirds” nimiplansseista edistyksellisiin 3D ja virtuaalielementteihin

Tuotevalikoimassa on myös tuotantojärjestelmissä tarvittavat GearLite ja openGear signaalimuuntimet, vahvistimet ja prosessointilaitteet DashBoard-hallintajärjestelmineen.

BlackStorm klippiserverit, XPression 3D-HD -grafiikkalaitteistot, NK– ja Ultrix-matriisit ja OverDrive tuotantoautomaatiojärjestelmä sekä Inception sosiaalisen median tuotantotyökalut kattavat lähes kaiken studioympäristössä tarvittavan tekniikan.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Asiantuntijamme

Mikko Saarinen

Managing Director

Kiva, kun olet kiinnostunut yrityksestämme. Saat minuun ja kollegoihini parhaiten yhteyttä vierailemalla liiketiloissamme, mutta myös puhelin ja sähköposti toimivat.

+358201557723

Mikko Leino

System Specialist

Vastaan perinteisistä videotuotantolaitteista ja -välineistä. Vastuullani on myös striimaus- ja web-tuotantoratkaisut.

Osaamisalueet

Kuvaus, audio, ohjelmatuontanto, striimaus

+358201557732

Lauri Virkki

Project Manager

Vastaan Mediatraden projektien vetämisestä. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani. Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

Osaamisalueet

Kuvaus, ohjelmatuotanto, IP tekniikat

+358201557720