TAG MCM-9000 on skaalautuva ratkaisu, joka mahdollistaa erilaisten formaattien vastaanottamisen, monitoroinnin ja esittämisen.

TAG Video Systems

TAG MCM-9000 on skaalautuva ratkaisu, joka mahdollistaa erilaisten formaattien vastaanottamisen, monitoroinnin ja esittämisen.

TAG MCM-9000

TAG Video Systems MCM-9000 on skaalautuva ratkaisu, joka mahdollistaa erilaisten formaattien vastaanottamisen, monitoroinnin ja esittämisen. MCM-9000 on täysin IP-pohjainen ja soveltuu toimimaan erilaisissa ympäristöissä. 

Toimii web-selaimella

TAG ei vaadi edes käyttöjärjestelmää vaan se toimii USB-tikulla olevan Linux-käyttöjärjestelmän päällä. hallinta tapahtuu web-selaimella. Tuki löytyy myös virtuaalialustoille ja julkisille pilviratkaisuille. 

TAG-tuote soveltuu

  • lähetystarkkaamoihin 
  • kytkentäkeskuksiin 
  • studioiden ohjaamoihin ja tarkkaamoihin 
  • valvomoihin 
  • esitystiloihin 
  • OTT ja DVB valvontaan 
  • eSports
  • pilvi

MCM-900 esittely

Signaalien vastaanotto ja hinta

TAG MCM-9000 tuote vastaanottaa kompressoimattomia (esim. ST 2110-10/20/21/30/31/40 ym.) ja kompressoituja (esim. MPEG-TS, HLS, Zixi, SRT ym.) signaaleja, tukien erilaisia protokollia. 

Tuotteen hinta perustuu vastaanotettujen signaalien määrään ja TAG tarjoaa ns. Zero Friction -mallin, eli erilaiset formaatit ovat yhtäläisiä.

Tuotteen alusta

Tuotteen alusta spesifioidaan vastaanotettujen signaalien ja esitettyjen lähtöjen tyypin/määrän perusteella.

Esimerkiksi UHD-signaalin vastaanotto vaatii enemmän pisteitä eli enemmän tehoa alustalta. Alustaan tarvitaan tarpeeksi tehokas prosessori (Dual Intel Xeon) ja tarvittava keskusmuistimäärä. 

Content matching

Uutena ominaisuutena on sisällön vertaaminen (content matching), joka mahdollistaa signaalien sisällön vertaamisen eri lähetysketjun osissa. Esimerkiksi voit tarkistaa sisällön ST-2110, DVB Head-end ja OTT-signaalista. Saat näkyviin graafisen esityksen ja eri osien viiveet. https://tagvs.com/content-matching/ 

Multiviewing

Käyttäjä voi luoda erilaisia näkymiä, ja niitä lähetetään erityyppisissä kompressoiduissa (MPEG-TS, Zixi, OTT ym.) ja kompressoimattomissa formaateissa (ST 2110, ST 2022-6). Käyttäjä voi näin ollen valita sopivan formaatin erilaisiin tarpeisiin. https://tagvs.com/multiviewing/  

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Kysy lisää

Ossi Laine

Senior Specialist, Broadcast & Distribution

Etsitkö ratkaisuja tai onko sinulla haasteita lähetys-,studio-, tuotanto-, siirto- ja jakelujärjestelmien alueella? Selvitetään haasteet yli 20 vuoden kokemuksella broadcast-sektorilta.

Osaamisalueet

Lähetys ja siirto, ohjelmatuotanto, striimaus, uutiset

+358201557725