Teradici tuottaa innovatiiviset ja turvalliset etätyöratkaisut.

Teradici

Teradici tuottaa innovatiiviset ja turvalliset etätyöratkaisut.

Teradicilla etätyö toimimaan

Etänäyttöprotokolla

Jos olet koskaan käyttänyt etätyötilaa, olet käyttänyt etänäyttöprotokollaa. Teradici CAS yhdistää käyttäjät heidän etäpöytiinsä ja -työasemiinsa ja tarjoaa erittäin herkän, väritarkan, häviöttömän ja vääristymättömän käyttökokemuksen jopa kaikkein grafiikkaintensiivisimmissä työkuormissa.

Teradicin etätyötila

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

PCoIP-agentit

PCoIP-agentteja voidaan ottaa käyttöön missä tahansa isäntäympäristössä, mukaan lukien työasemat tai virtuaalikoneet, joissa on Windows, Linux tai MacOS. 

PCoIP-asiakkaat

PCoIP-asiakkaat voidaan asentaa mihin tahansa paikalliseen tai etäpäätelaitteeseen, mukaan lukien PC-, Mac-, Linux-, kannettavat tietokoneet, iOS sekä Android-tabletit ja integroidut näytöt. PCoIP-asiakkaat eivät ainoastaan mahdollistaa käyttäjien muodostavan turvallisesti etätyöpöytään tai -työasemaan PCoIP-agentin ja CAS Managerin kautta, vaan ne tukevat myös useita näyttöjä (jopa 4) ja oheislaitteita, kuten Wacomin kynänäyttöjä ja tabletteja tai peliohjaimia. 

Asiantuntijamme

Ossi Laine

Senior Specialist, Broadcast & Distribution

Etsitkö ratkaisuja tai onko sinulla haasteita lähetys-,studio-, tuotanto-, siirto- ja jakelujärjestelmien alueella? Selvitetään haasteet yli 20 vuoden kokemuksella broadcast-sektorilta.

Osaamisalueet

Lähetys ja siirto, ohjelmatuotanto, striimaus, uutiset

+358201557725

Sampo Kaikkonen

System Specialist

Työnkuvaani Mediatradella kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, tiedostopohjaiset työnkulut, tallennusjärjestelmät, arkistointi

+358201557728

Tommi Rosnell

Business Development Manager

Toimin Mediatradella tuotantovaloasiantuntijana. Studioiden valaistuksen ja tuotantojen työjärjestyksen suunnittelu ovat erikoisalaani.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, kuvaus, valaisu

+358201557730