Kategoria

Audio

Aihe

Ääni, Äänitys

Julkaistu

03.03.2023

Kirjoittaja

Janne Trogen

Lukuaika

4 min

Asiasanat

MixPre, Sound Devices, äänitys, audio, monikanavaäänitys, tallennin, kenttä-äänitys.

MixPre-6 II on kustomoitavissa erilaisiin äänityksiin

Kompakti, joustava ja monipuolinen Sound Devices MixPre-6 II on oivallinen valinta, teetpä sitten äänityksiä kentällä, podcasteja, tv- tai elokuvaäänityksiä, musiikkia tai äänitehosteita. Voit tallentaa kahdeksaa eri kanavaa kirkkaasti  MixPren SD-kortille ja samanaikaisesti vaihtoehtoiselle USB muistille. Valittavanasi on 16-32 bittisyvyys ja näytteenottotaajuus 44.1kHZ – 192kHz.

Plugineilla kustomoitua äänitystä

Saat muokattua MixPre-6 II -tallentimesi vielä paremmin käyttöösi sopivaksi erilaisilla Plugin-lisäoptioilla.
Reporter Plugin antaa mahdollisuuden säätää laitteesi ennakkoon ja selkiyttää MixPren valikoita esim. toimittajakäyttöä varten, jotta varma työskentely haastattelutilanteessa olisi nopeampaa ja helpompaa.

NoiseAssist Plugin taas huolehtii taustahälyn häivyttämisestä lokaatiotallennuksessa, ollen ehdoton työkalu ajan säästämiseen jälkikäsittelyssä.

Kun käytät useampaa mikrofonia tallennukseen, MixAssist Plugin huolehtii automaattisesti ei-halutusta mikrofoni- ja tilaäänistä.

Musician Plugin tekee MixPre-6 II:sta loistavan musiikkiäänittimen. Saat käyttöösi mm. päällekkäisäänityksen (overdub), loppumiksauksen, kaiun ja metronomin.

Jos teet 360 äänityksiä, lataa Ambisonics Plugin ja saat hyvän käytettävyyden sekä täyden hyödyn Ambisonic-mikrofonistasi.

MixPre-3 II kompaktimpaan tarpeeseen

MixPre-3 II mikseri-tallennin on hyvä ratkaisu, jos et tarvitse yhtä monta etuvahvistina. Pienempi 3×2-malli tallentaa 5 kanavalle ja on yhtä lailla kustomoitavissa eri tarpeisiin.

Blogi: Äänitys kentällä

TV- ja elokuvatuotannoissa ääni on suuri tekijä. Parhaimmillaan korkealaatuinen ääni tukee kuvaa, luo mielikuvia ja tunnelmaa. Heikkotasoinen äänitys taas häiritsee ja vie huomiota pois kuvasta. 

Asiantuntijamme

Janne Trogen

Product Manager

Minulla on kolmenkymmenen vuoden suunnittelu- ja toteutuskokemus broadcast- ja ohjelmansiirtoasennuksista. Mediatradella vastuullani on audio- ja komentolaitteet, sekä projektit ja asennukset.

Osaamisalueet

Audio, Lähetys ja siirto, Tapahtumat

+358201557721