Wisconsilainen Sound Devices on valmistanut laadukkaita äänitystuotteita vuodesta 1998.

Sound Devices

Wisconsilainen Sound Devices on valmistanut laadukkaita äänitystuotteita vuodesta 1998.

Kustomoitava MixPre-6 II

Kompakti, joustava ja monipuolinen Sound Devices MixPre-6 II on oivallinen valinta, teetpä sitten äänityksiä kentällä, podcasteja, tv- tai elokuvaäänityksiä, musiikkia tai äänitehosteita. 

A-20 NEXUS

Käänteentekevä 8-kanavainen langaton digitaalinen vastaanotin ja reaaliaikainen graafinen spektrianalysaattori, usean langattoman mikrofonin kenttä-äänityksiin.

Sopii käyettäväksi suoraan mm. Sound Devices A-20 Mini -lähettimien ja 8 -sarjan miksereiden kanssa.

  • Kahdeksan täysin digitaalista kanavaa taajuusalueella 470-1525MHz
  • Reaaliaikainen spekrtianalysaattori (RTSA). Riippumaton vastaanottokanavista. Visuaalinen analysaattori koko taajuusalueelle 470-1525MHz
  • NexLink Remote Control yhteensopiva, Nexus Web App vastaanottimen ohjaamiseen selaimella, tabletilla tai puhelimella.
  • Skannaus ja AutoAssign parhaan/puhtaimman taajuuden kanavalle

A-20 wireless -perheestä Astral

Sound Devices kokosi kaikki langattomat lähetin-/vastaanotin-tuotteensa Astral-nimikkeen alle. Laajan taajuusalueen (470-1525MHz) laitteet sisältävät mm. A-20 Mini lähettimet, A-20 RX- ja A-20 NEXUS-vastaanottimet, Monarch-antennit, sekä lukuisat tarvikkeet, joilla laitteista saa suurimman hyödyn.

Sound Devices valmistaa tuotteensa iN-HOUSE

Vuodesta 1998 Wisconsilainen Sound Devices on valmistanut laadukkaita äänitystuotteita. Korkea laatu varmistetaan tekemällä kaikki tuotteet in-house. Valmistajan hyvän tuen lisäksi löytyy esimerkiksi yli viiden tuhannen käyttäjän hyvin aktiivinen Facebook-ryhmä, joka keskittyy pelkästään MixPre-tuotteisiin.

Suosituimpia tuotteita ovat MixPre-sarjan kompaktit tallentimet. Mikäli tallennat kentällä esimerkiksi ääntä, efektejä, podcasteja, voice-overeita tai musiikkia, on MixPre omiaan. Näitä tuotteita saa meiltä yleensä suoraan varastosta.

Olet myös tervetullut toteamaan MixPren keveyden ja pienen koon showroomiimme Elimäenkadulla.

Raskaampiin tarpeisiin

Raskaampiin tarpeisiin on tarjolla 833- ja 888-mallit. Huippumalli Scorpion 32 kanavaa ja 16 sisääntuloa riittänevät isoimpiin tarpeisiin. Näissä malleissa on sisäänrakennettu 256 GB:n SSD-levy ja 2 SD-korttipaikkaa varmistamassa varmasti riittävän tallennustilan.

Kompaktin kokonsa ansiosta nämäkin on hyvin käytettävissä sekä kentällä että studiossa. Studiokäyttöön Scorpiolle ja 888-mallille on saatavilla CL-16 ohjauspinta.

Asiantuntijat

Janne Trogen

Product Manager

Minulla on kolmenkymmenen vuoden suunnittelu- ja toteutuskokemus broadcast- ja ohjelmansiirtoasennuksista. Mediatradella vastuullani on audio- ja komentolaitteet, sekä projektit ja asennukset.

Osaamisalueet

Audio, Lähetys ja siirto, Tapahtumat

+358201557721

Esa Lötjönen

Senior Specialist, Audio

Hallitsen radion sisällöntuotannon prosessit ja teknisen toimintaympäristön. Osaan myös äänituotannon kokonaisratkaisut Podcast-studioista valtakunnallisten radiokanavien toteutukseen.

Osaamisalueet

Audio, lähetys ja siirto, ohjelmatuotanto

+358201557722