Wisconsilainen Sound Devices on valmistanut laadukkaita äänitystuotteita vuodesta 1998.

Sound Devices

Wisconsilainen Sound Devices on valmistanut laadukkaita äänitystuotteita vuodesta 1998.

Sound Devices valmistaa tuotteensa iN-HOUSE

Vuodesta 1998 Wisconsilainen Sound Devices on valmistanut laadukkaita äänitystuotteita. Korkea laatu varmistetaan tekemällä kaikki tuotteet in-house. Valmistajan hyvän tuen lisäksi löytyy esimerkiksi yli viiden tuhannen käyttäjän hyvin aktiivinen Facebook-ryhmä, joka keskittyy pelkästään MixPre-tuotteisiin.

MixPre suosion kärjessä

Suosituimpia tuotteita ovat MixPre-sarjan kompaktit tallentimet. Mikäli tallennat kentällä esimerkiksi ääntä, efektejä, podcasteja, voice-overeita tai musiikkia, on MixPre omiaan. Näitä tuotteita saa meiltä yleensä suoraan varastosta.

Olet myös tervetullut toteamaan MixPren keveyden ja pienen koon showroomiimme Elimäenkadulla.

Kustomoitava MixPre-6 II

Kompakti, joustava ja monipuolinen Sound Devices MixPre-6 II on oivallinen valinta, teetpä sitten äänityksiä kentällä, podcasteja, tv- tai elokuvaäänityksiä, musiikkia tai äänitehosteita. 

MixPre blogissamme

A-20 NEXUS

Käänteentekevä 8-kanavainen langaton digitaalinen vastaanotin ja reaaliaikainen graafinen spektrianalysaattori, usean langattoman mikrofonin kenttä-äänityksiin.

Sopii käyettäväksi suoraan mm. Sound Devices A-20 Mini -lähettimien ja 8 -sarjan miksereiden kanssa.

  • Kahdeksan täysin digitaalista kanavaa taajuusalueella 470-1525MHz
  • Reaaliaikainen spekrtianalysaattori (RTSA). Riippumaton vastaanottokanavista. Visuaalinen analysaattori koko taajuusalueelle 470-1525MHz
  • NexLink Remote Control yhteensopiva, Nexus Web App vastaanottimen ohjaamiseen selaimella, tabletilla tai puhelimella.
  • Skannaus ja AutoAssign parhaan/puhtaimman taajuuden kanavalle

A-20 wireless -perheestä Astral

Sound Devices kokosi kaikki langattomat lähetin-/vastaanotin-tuotteensa Astral-nimikkeen alle. Laajan taajuusalueen (470-1525MHz) laitteet sisältävät mm. A-20 Mini lähettimet, A-20 RX- ja A-20 NEXUS-vastaanottimet, Monarch-antennit, sekä lukuisat tarvikkeet, joilla laitteista saa suurimman hyödyn.

Raskaampiin tarpeisiin

Raskaampiin tarpeisiin on tarjolla 833– ja 888-mallit. Huippumalli Scorpion 32 kanavaa ja 16 sisääntuloa riittänevät isoimpiin tarpeisiin. Näissä malleissa on sisäänrakennettu 256 GB:n SSD-levy ja 2 SD-korttipaikkaa varmistamassa varmasti riittävän tallennustilan.

Kompaktin kokonsa ansiosta nämäkin ovat hyvin käytettävissä sekä kentällä että studiossa. Studiokäyttöön Scorpiolle ja 888-mallille on saatavilla CL-16 ohjauspinta.

Asiantuntijat

Janne Trogen

Product Manager

Minulla on kolmenkymmenen vuoden suunnittelu- ja toteutuskokemus broadcast- ja ohjelmansiirtoasennuksista. Mediatradella vastuullani on audio- ja komentolaitteet, sekä projektit ja asennukset.

Osaamisalueet

Audio, Lähetys ja siirto, Tapahtumat

+358201557721

Esa Lötjönen

Senior Specialist, Audio

Hallitsen radion sisällöntuotannon prosessit ja teknisen toimintaympäristön. Osaan myös äänituotannon kokonaisratkaisut Podcast-studioista valtakunnallisten radiokanavien toteutukseen.

Osaamisalueet

Audio, lähetys ja siirto, ohjelmatuotanto

+358201557722