Ambientin ratkaisut on kehitetty laadukkaan äänen tuottamiseen videoon ja koko työnkulun tehostamiseen.

Ambient

Ambientin ratkaisut on kehitetty laadukkaan äänen tuottamiseen videoon ja koko työnkulun tehostamiseen.

LOCKIT AIKAKOODI

Ambient julkaisi kaikkien aikojen ensimmäisen mobiilin aikakoodigeneraattorin jo vuonna 1992, ja laitteista tuli alan standardi aikakoodien sekä synkronoinnin suhteen.

Lockit on käytössä niin Hollywoodin menestyselokuvissa ja TV-sarjoissa kuin indie tuotannoissa. Lockit tarjoaa framen tarkkaa synkronointia video- ja äänituotantoihin.

Aikakoodi-tutoriaali

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

AMBIENT QUICKPOLE-SERIES 5

Ambient kehittää äänipuomejaan jatkuvasti, uusimpana mallistona QuickPole Series 5. Puomit ovat välttämättömiä työkaluja jokaiselle äänentallentajalle, elokuva- ja TV-tuotannoissa.

Lavalierit ottavat mukaan usein vaatteiden kahinaa, mutta parempia äänityksiä on mahdollista tehdä tarkasti ohjatulla ja luotettavalla puomilla.

AMBIENTIN KAAPELIT SAKSASTA

Olipa kyse sitten aikakoodi-, synkronointi-, antenni- tai audiokaapeleista, Ambientin kaapelit tarjoavat huippulaatua. Kaapelit tehdään käsityönä München-Schwabingissa.

Monia kaapeleita löytyy suoraan hyllystä. Saatavilla on mm. XLR-spiraalikaapeleita, LowProfile -liittimiä ja Lemo-sovitinkaapeleita. Tarpeesi mukaan voit tilata myös räätälöidyn kaapelin kaikissa yhdistelmissä ja kaikissa pituuksissa.

Asiantuntijamme

Janne Trogen

Product Manager

Minulla on kolmenkymmenen vuoden suunnittelu- ja toteutuskokemus broadcast- ja ohjelmansiirtoasennuksista. Mediatradella vastuullani on audio- ja komentolaitteet, sekä projektit ja asennukset.

Osaamisalueet

Audio, Lähetys ja siirto, Tapahtumat

+358201557721

Esa Lötjönen

Senior Specialist, Audio

Hallitsen radion sisällöntuotannon prosessit ja teknisen toimintaympäristön. Osaan myös äänituotannon kokonaisratkaisut Podcast-studioista valtakunnallisten radiokanavien toteutukseen.

Osaamisalueet

Audio, lähetys ja siirto, ohjelmatuotanto

+358201557722