Creamsource

Creamsource on yksi aikamme mielenkiintoisimpia elokuva- ja televisioalan valojen valmistajia.
Tehokkaat ja korkean IP-luokituksen saaneet valot on tilattavissa suoraan Mediatradelta.

Creamsource

Moni menestystarina lähtee tarpeesta tehdä asiat vielä paremmin – näin ajattelivat myös Creamsourcen kehittäjät.

Creamsource ei tingi laadussa eikä persoonassa ja he pyrkivät kulkemaan kymmenen askelta alan haasteita edellä.

Kuva: Jan Tuomisto

Creamsource SpaceX

Tommi Rosnellin ja Mirva Valkeapään luomassa videossa Creamsource SpaceX tulee yllättävään käyttöön.

Ohjaus: Mirva Valkeapää
Kuvaus ja jälkituotanto: Tommi Rosnell
Kalusto: Creamsource SpaceX, ARRI Alexa LF, Signature Primes

Vortex 4

Creamsourcen Vortex4 on 1×1 mittasuhteen RGBW led-paneeli integroidulla virtalähteellä ja langattoman ohjauksen lähetin/vastaanottimella.

Valon värilämpötila-alue on 2200K-15000K ja siinä on neljä itsenäisesti ohjattavaa vyöhykettä.

20° intensiteetiltään 575 W HMI fresnelliä vastaavan valonsäteen voi hajottaa pehmeäksi valoksi mukana tulevalla diffuusio-pleksillä tai lukuisilla lisävarusteena saatavilla valonmuokkaimilla.

Vortex 8

Vortex8 on IP65-vesitiivis ja sinetöity äärimmäisen turvallisuuden ja tehokkuuden takaamiseksi. Sade, lumi ja pöly eivät pidättele kuvauksia Vortexin kanssa.

Vortex8 on monipuolinen 2×1 RGBW-valo, jonka CCT vaihtelee välillä 2200K-15000K. Efektit ja värigeelit on sisäänrakennettu uusimpaan CreamOS-arkkitehtuuriin sekä useita uusia ominaisuuksia uudessa intuitiivisessa käyttöliittymässä.

Micro Color

Micro Colorissa on kalibroidut RGBW-ledit, joten se pystyy tuottamaan korkealaatuista valkoista valoa 2200 Kelvinistä aina 15000 Kelviniin green/magenta korjauksella. Tämän lisäksi se pystyy tuottamaan saturoitunutta värivaloa.

Valolla on IP65-luokitus, joten sen voi laittaa vaikka kaatosateeseen. Pienen kokonsa takia sen voi asentaa ahtaisiin nurkkiin, kun tila on vähissä. Lisäksi sille on saatavilla laaja valikoima valonmuokkaimia.

Micro Bender

Micro Bender on Bi-Color-versio Micro-sarjassa. Siinä on kestävä ja vedenpitävä rakenne, ja sen IP65-luokitus tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää kaikissa sääolosuhteissa.

Valoteho on samaa erinomaista laatua kuin muissakin Creamsource-valoissa. Värilämpötila on säädettävissä välillä 2700-6500K ja CRI/TLCI on yli 95.

Pienen kokonsa ansiosta Bender on helppo asentaa ahtaisiin paikkoihin ja se painaa vain 3,2 kg.

Creamsource asiantuntijamme

Mikko Saarinen

Managing Director

Kiva, kun olet kiinnostunut yrityksestämme. Saat minuun ja kollegoihini parhaiten yhteyttä vierailemalla liiketiloissamme, mutta myös puhelin ja sähköposti toimivat.

+358201557723

Tommi Rosnell

Studio Lighting Designer

Toimin Mediatradella tuotantovaloasiantuntijana. Studioiden valaistuksen ja tuotantojen työjärjestyksen suunnittelu ovat erikoisalaani.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, kuvaus, valaisu

+358201557730