EditShare on tarjonnut jo vuodesta 2004 asti kustannustehokkaita järjestelmiä jälkituotannon ammattilaisten käyttöön. Tarjontaa on laajennettu kattamaan monenlaiset muutkin tarpeet lähinnä mediatiedostojen käsittelyssä.

EditShare

EditShare on tarjonnut jo vuodesta 2004 asti kustannustehokkaita järjestelmiä jälkituotannon ammattilaisten käyttöön. Tarjontaa on laajennettu kattamaan monenlaiset muutkin tarpeet lähinnä mediatiedostojen käsittelyssä.

Jälkituotannon ammattilaisille

Skaalautuvat tallennusjärjestelmät, pilvityönkulut ja mediatiedostojen tehokas hallinta ja prosessointi ovat EditSharen ominta aluetta. Tietoturvaan on kiinnitetty niin ikään paljon huomiota. Valikoimasta löytyvät myös järeät serveriratkaisut, joissa redundanssia on mahdollista lisätä tarpeen mukaan.

Pilvipalveluna tai hybridinä

EditSharea voi myös käyttää joko kokonaan pilvipalveluna virtuaalityöasemin tai hybridinä, jolloin toimistolla oleva palvelin ja pilvipalvelu pitävät materiaalit synkonoituna keskenään ja työskentely onnistuu mistä vaan Teradicin PCoIP -laitteilla.

EditShare ja Shift Media yhdistyivät

EditShare yhdistyi vastikään toisen amerikkalaisen yrityksen eli Shift Median kanssa ja pilviratkaisujen tarjonta laajeni sen myötä merkittävästi. LUE LISÄÄ

Kenelle?

EditSharen palveluista hyötyvät mm.

  • tuotantoyhtiöt
  • broadcasterit
  • mainostoimistot
  • oppilaitokset

EditSharen palvelut soveltuvat tuotantoyhtiöille ja muille tahoille, jotka tarvitsevat suorituskykyisiä levypalvelimia ja medianhallintaa jälkituotannon tarpeisiin kuten editointiin, värimäärittelyyn ja kompositointiin.

Lisäksi EditSharen tuotteista hyötyvät oikeastaan kaikki, jotka käsittelevät mediatiedostoja, ja tarvitsevat niitä varten luotettavaa ja suuren kaistanleveyden tarjoavaa tallennusjärjestelmää sekä työnkulkuja sujuvoittavia ohjelmistoja paikallisesti (on-prem), pilvessä (cloud) tai molemmissa (hybrid).

Yhteistyö EditSharella

EditSharelta löytyy paljon yhteistyötä helpottavia toimintoja. Keskeistä on se, että samanaikaisesti suurempikin määrä käyttäjiä voi työstää samaa projektia tehokkaasti.

Laajan rajapintansa takia EditShare on integroitavissa muiden palveluiden kanssa. Hyvänä esimerkkinä tästä on Helmut -tuoteperhe Adoben työnkulkujen hallintaan ja tiimiprojektityöskentelyyn.

EditSharen tuotteita ja palveluita

Online Storage

Nopeilla SSD-levyillä varustettu EFS SSD tarjoaa suorituskykyä vaativiin työnkulkuihin. SSD -node on mahdollista lisätä osaksi EFS 450 -järjestelmää.

EditSharen uusin malli EFS NVMe mahdollistaa saumattomat ja reaaliaikaiset DPX-sekvenssien ja 8K-raakamateriaalien käsittelyt. EFS SSD:n tapaan NVMe:n voi lisätä osaksi EFS450 -järjestelmää.

EditSharen kevyt entry-level tallennuslaite eli levypalvelin.

Suorituskykyinen malli johon saa enemmän tallennuskapasiteettia.

EFS 450 -järjestelmässä on kolme serveriä tallennusta varten ja erillinen Metadata Controller (serveri) tallennukseen liittyvän metatiedon käsittelyyn.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Software ja pilviratkaisut

FLOW tarjoaa kaiken, mitä tarvitset videomateriaalin käsittelyyn, indeksointiin, hallintaan, automatisointiin ja jakamiseen työryhmien kesken.

Ohjelmisto jolla voidaan liittää (LTO) nauha-arkisto järjestelmään.

EditShare FLEX tarjoaa avaimet käteen -periaatteella valmiita ratkaisuja etäyhteistyönä tapahtuviin työnkulkuihin ja videoeditointiin pilvessä. Voit valita tarvitsemasi moduulit – mukaan lukien editointi pilvessä ja multi-premise- synkkaus – ja ottaa ne käyttöön omassa pilvessäsiMediaSilo.

Shift Media fuusion myötä EditSharen valikoimaan tullut MediaSilo mahdollistaa esimerkiksi dailiesien jakelun työryhmälle. Palvelun monipuolisten ominaisuuksien joukosta löytyy muun muassa materiaalin kommentointi aikakoodiin ja piirtäminen kuvan päälle kommentein.

MediaSilo tukee myös muutakin kuin liikkuvaa kuvaa ja on oiva työkalu myös still-kuvapuolelle.

Myös Shift Media fuusion myötä valikoimaan tullut Screeners.com mahdollistaa erittäin turvallisen tavan jakaa esikatselukopioita esimerkiksi rahoittajille.

Tutustu FLEXiin

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Haluatko tietää lisää EditSharen ja Shift Median sulautumisesta?

Helmut -tuoteperhe Adoben työnkulkujen hallintaan ja tiimiprojektityöskentelyyn

Asiantuntijamme

Sampo Kaikkonen

System Specialist

Työnkuvaani Mediatradella kuuluu lähinnä jälkituotanto-, medianhallinta- ja tallennusjärjestelmien suunnittelu, myynti ja tekninen tuki.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, tiedostopohjaiset työnkulut, tallennusjärjestelmät, arkistointi

+358201557728

Jonne Laakso

System Specialist

Minulta löytyy kokemusta broadcast-puolelta sekä sen uusista IP-ratkaisuista, mutta erityisesti lähellä sydäntäni on jälkituotanto työnkulkuineen.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, broadcasting, IP-tekniikat

+358 50 371 2992