Olemme Suomen suurin ammattikäyttöön tarkoitettujen digitaalisten video- ja elokuvakameroiden sekä kuvaustarvikkeiden toimittaja.

Kuva

Olemme Suomen suurin ammattikäyttöön tarkoitettujen digitaalisten video- ja elokuvakameroiden sekä kuvaustarvikkeiden toimittaja.

Kuva

Mediatradesta saat ammattimaiseen kuvaukseen liittyvät ajantasaiset tuotteet, kuten videokamerat, virtaratkaisut, monitorit, tallentimet, jalustat, tukiratkaisut, objektiivit, LED-valot ja kameratarvikkeet.

Meiltä löytyy useampi taitava kuvaaja, joilta voit kysyä kuvauksen kokonaisratkaisujen luomisesta ja yhteensopivuuksista. Autamme löytämään ratkaisut kameran rigauksesta studioiden ja monikameratuotantojen varustamiseen sekä rakentamiseen asti.

Uutta Blackmagic Designilta

Blackmagic Design julkisti mm. uusia kameroita, ohjelmistopäivityksiä ja uutta rautaa live-tuotantoihin.

Tiltan syyskampanja

Syyskampanjassa varastossamme olevat Tiltan Nucleus-M ja Nucleus-N lisätarvikkeet sekä Nucleus-M Partial Kitit -20%!

Kampanja on voimassa lokakuun loppuun tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

ATOMOS
NINJA V+

NINJA V+ on seuraava askel moninkertaisesti palkitun Atomos NINJAn kehityksessä, ja se tarjoaa jopa 8Kp30- ja 4Kp120-resoluutioisen jatkuvan tallennuksena Apple ProRes RAW -muodossa ja perii samalla HDR:n, 4Kp60 RAW:n ja -videon sekä HDp120-hidastuksen pikkuveljeltään Ninja V:ltä.

Artikkelit

Asiantuntijat

Mirva Valkeapää

Production Equipment Specialist

Työskentelen Mediatradella tuotantovälineiden ja testailun parissa. Olen tehnyt töitä erilaisissa AV-alan tehtävissä, nykyisin painottuen kameroihin.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, Kuvaus, Valaisu

+358201557727

Jukka Ruuskanen

Production Equipment Specialist

Minulta löytyy vahva osaaminen kuvaus-, valaisu- ja audiopuolelta. Nautin kokonaisuuksien rakentamisesta ja toteuttamisesta. Vapaa-ajallani testailen kalustoa ja teen erilaisia kuvausprojekteja.

Osaamisalueet

Kuvaus, audio, valaisu

+358201557729

Tommi Rosnell

Business Development Manager

Toimin Mediatradella tuotantovaloasiantuntijana. Studioiden valaistuksen ja tuotantojen työjärjestyksen suunnittelu ovat erikoisalaani.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, kuvaus, valaisu

+358201557730

Lauri Virkki

Project Manager

Vastaan Mediatraden projektien vetämisestä. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani. Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

Osaamisalueet

Kuvaus, ohjelmatuotanto, IP tekniikat

+358201557720