Olemme Suomen suurin ammattikäyttöön tarkoitettujen digitaalisten video- ja elokuvakameroiden sekä kuvaustarvikkeiden toimittaja.

Kuva

Olemme Suomen suurin ammattikäyttöön tarkoitettujen digitaalisten video- ja elokuvakameroiden sekä kuvaustarvikkeiden toimittaja.

Kuva

Mediatradesta saat ammattimaiseen kuvaukseen liittyvät ajantasaiset tuotteet, kuten videokamerat, virtaratkaisut, monitorit, tallentimet, jalustat, tukiratkaisut, objektiivit, LED-valot ja kameratarvikkeet.

Meiltä löytyy useampi taitava kuvaaja, joilta voit kysyä kuvauksen kokonaisratkaisujen luomisesta ja yhteensopivuuksista. Autamme löytämään ratkaisut kameran rigauksesta studioiden ja monikameratuotantojen varustamiseen sekä rakentamiseen asti.

RED julkaisi kameroita

V-RAPTOR [X] JA V-RAPTOR XL [X]

RED Digital Cineman uusissa kameroissa on SMC3-järjestelmä RED Global Visionilla, globaali suljin -kenno ja työkaluja uuden joustavuuden ja dynaamisen alueen saavuttamiseksi.

Uutta Blackmagic Designilta

Blackmagic Design julkisti mm. uusia kameroita, ohjelmistopäivityksiä ja uutta rautaa live-tuotantoihin.

FxLion

FxLionin tuotteita on saatavilla suoraan varastostamme. Paljon V- ja gold-mount plateja clampeilla ja spigoteilla.

ATOMOS
NINJA V+

NINJA V+ on seuraava askel moninkertaisesti palkitun Atomos NINJAn kehityksessä, ja se tarjoaa jopa 8Kp30- ja 4Kp120-resoluutioisen jatkuvan tallennuksena Apple ProRes RAW -muodossa ja perii samalla HDR:n, 4Kp60 RAW:n ja -videon sekä HDp120-hidastuksen pikkuveljeltään Ninja V:ltä.

Artikkelit

Asiantuntijat

Mirva Valkeapää

Production Equipment Specialist

Työskentelen Mediatradella tuotantovälineiden ja testailun parissa. Olen tehnyt töitä erilaisissa AV-alan tehtävissä, nykyisin painottuen kameroihin.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, Kuvaus, Valaisu

+358201557727

Tommi Rosnell

Business Development Manager

Toimin Mediatradella tuotantovaloasiantuntijana. Studioiden valaistuksen ja tuotantojen työjärjestyksen suunnittelu ovat erikoisalaani.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, kuvaus, valaisu

+358201557730

Lauri Virkki

Project Manager

Vastaan Mediatraden projektien vetämisestä. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani. Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

Osaamisalueet

Kuvaus, ohjelmatuotanto, IP tekniikat

+358201557720