Olemme Suomen suurin ammattikäyttöön tarkoitettujen digitaalisten video- ja elokuvakameroiden sekä kuvaustarvikkeiden toimittaja.

Kuva

Olemme Suomen suurin ammattikäyttöön tarkoitettujen digitaalisten video- ja elokuvakameroiden sekä kuvaustarvikkeiden toimittaja.

Kuva

Mediatradesta saat ammattimaiseen kuvaukseen liittyvät ajantasaiset tuotteet, kuten videokamerat, virtaratkaisut, monitorit, tallentimet, jalustat, tukiratkaisut, objektiivit, LED-valot ja kameratarvikkeet.

Meiltä löytyy useampi taitava kuvaaja, joilta voit kysyä kuvauksen kokonaisratkaisujen luomisesta ja yhteensopivuuksista. Autamme löytämään ratkaisut kameran rigauksesta studioiden ja monikameratuotantojen varustamiseen sekä rakentamiseen asti.

Tommin blogissa

Tommi Rosnell kirjoittaa syväluotaavasti blogissaan Ursa Mini Pro 12K -kamerasta ja digitaalisten videokameroiden kehityksestä.

Artikkelit

Asiantuntijat

Mirva Valkeapää

Production Equipment

Työskentelen Mediatradella tuotantovälineiden parissa. Olen tehnyt töitä erilaisissa AV-alan tehtävissä, nykyisin painottuen ohjaamiseen, kameraoperointiin ja kuvaamiseen.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, Kuvaus, Valaisu

+358201557727

Jukka Ruuskanen

Minulta löytyy vahva osaaminen kuvaus-, valaisu- ja audiopuolelta. Nautin kokonaisuuksien rakentamisesta ja toteuttamisesta. Vapaa-ajallani testailen kalustoa ja teen erilaisia kuvausprojekteja.

Osaamisalueet

Video, audio, valaisu

+358201557729

Tommi Rosnell

Account Manager

Tommin löytää useimmiten tutkimasta, testaamasta ja tietenkin fiilistelemästä elokuvakameran kanssa.

Osaamisalueet

Jälkituotanto, kuvaus, valaisu

+358201557730

Lauri Virkki

Project Manager

Vastaan Mediatraden projektien vetämisestä. Myös järjestelmäsuunnittelu kuuluu toimenkuvaani. Projektitehtävien lisäksi tunnen hyvin tuotantotekniikkaan liittyvät haasteet, työkalut ja työnkulut.

Osaamisalueet

Kuvaus, ohjelmatuotanto

+358201557720