Kategoria

Referenssi

Aihe

Uutinen

Julkaistu

20.10.2023

Kirjoittaja

Pipeline Media

Lukuaika

3 min

Asiasanat

Pipeline Media, NEP Finland Oy, 24/7 televisiokanava, studiopalvelut.

Referenssi: NEP Finland Oy:n muutto

Pipeline Media toteutti NEP Finland Oy:n laajan muuton uusiin tiloihin loppuvuodesta 2021 ja vastasi uusien tilojen ylläpidosta sekä jatkuvan palvelun kehityksestä.

Pipeline Median palvelu on ollut uskomattoman joustavaa ja tehokasta, huumoria unohtamatta. Ja aina hymyssä suin.

Teemu Pietilä
Key Account Manager, NEP Finland Oy

Teemu Pietilä kertoo projektista seuraavasti:

”Aloitimme suunnittelemaan kolmen 24/7 televisiokanavan playoutin ja studiopalveluiden muuttoa uusiin tiloihin Pipeline Median kanssa alkuvuodesta 2021.

Projektin suunnittelu oli monimutkainen ja huomattavan haasteellinen siksi, että palvelukatkokset olivat poissuljettu vaihtoehto.

Uusien toimitilojen kiinteistöä koskeva rakennushanke oli aikataulultaan kunnianhimoinen ja aikataulusyistä uuden laitteiston yhdistäminen olemassa olevaan tekniikkaan jouduttiin sijoittamaan väistötiloihin.

Pipeline Media otti vastuulleen mm. tuotantoverkon siirron suunnittelun ja järjestelmää koskevan konfiguroinnin, uudistetun tekniikan sijoittamisen ekosysteemiin; lähtien testaamisesta ja päättyen kaapelointiin ja laiteasennuksiin. Jälki on paitsi kahdennettua, myös toimivaa ja fyysisesti erinomaisen siistiä. Kaikki on järjestelmällistä ja tarkasti dokumentoitua tulevaisuuden muutoksia tai tarpeita varten.”